2n round de la Transmedia Inmersive University - El PITCH

Alumnes

Aquest curs va començar la col·laboració entre la Transmedia Immersive University de França i l'Escola Universitària ERAM, que pretén posar en contacte alumnes del Grau en Comunicació Audiovisual i Multimèdia amb professionals francesos.

Després de les conferències a l’ERAM de dos productors francesos, Pierre Catan i Marc Lustigman, part de l’associació PXN francesa, i del pitch dels Treballs Finals de Grau Transmèdia davant aquests dos invitats el novembre de 2017, ara tocava sortir als alumnes a fer el pitch i, de pas, visitar París.

 

Alumnes abans d’entrar al pitch

Els projectes Animales de Cristal i More than Bodies varen ser els escollits per a representar l’escola a la primera ronda del Pitch Round de la Transmedia Inmersive University, amb la qual l’ERAM té un conveni vigent. El pitch es va celebrar durant el dia 15 de gener a la ciutat de les Ciències i la Indústria de la capital francesa.

 

Sala 1 del pitch

En aquesta ocasió, els alumnes Guillermo Osorto i Claudia Augè (Animales de Cristal) i Núria Fontané i Marc Tienda (More than Bodies) varen presentar els seus projectes transmèdia davant de més de 20 productors i professionals dels mitjans francesos, pioners en la producció interactiva i transmèdia.

 

Sala 2 del pitch

Els alumnes, durant 15 minuts, varen explicar en anglès els seus projectes als productors francesos, i també varen rebre els seus comentaris i consells durant quinze minuts més. En total, cada equip va presentar el seu projecte sis vegades. L’ERAM va ser l'única escola no francesa invitada a aquest prestigiós esdeveniment, competint amb altres escoles referents com Gobelins.

 

 

"Animales de Cristal" a la taula 1 - "More tan Bodies" a la taula 4

Després d’aquesta experiència, en el cas que un productor pogués estar interessat en algun dels projectes presentats, es posarà en contace amb el projecte per tal d’aconseguir finançament durant el 2018.