Animal Hero guardonat a la categoria de Smart Learning dels EYA (European Youth Awards)

Premis

Entre molts altres beneficis, els guanyadors del EYA obtenen un programa de mentoria durant tres mesos, i els projectes són reconeguts i honrats pel jurat internacional en el festival dels guanyadors (EYA Festival)

El projecte Animal Hero ha quedat guanyador a la categoria de Smart Learning dels EYA (European Youth Awards), essent un dels 11 projectes guanyadors entre els 167 presentats.

Entre molts altres beneficis, els guanyadors del EYA obtenen un programa de mentoria durant tres mesos, i els projectes són reconeguts i honrats pel jurat internacional en el festival dels guanyadors (EYA Festival) que tindrà lloc a la ciutat de Graz, Àustria, del 30 de Novembre al 3 de Desembre. Un cop allà, l'equip presentarà el projecte davant d'unes 300 persones internacionals per aconseguir el premi final.

Animal Hero Universe és un projecte transmèdia per a nens amb Síndrome de Down (SD) compost per a un videojoc de Kinect, un documental amb testimonis, un conte infantil, un videojoc de Tauleta i una pàgina web.

El nucli principal d'Animal Hero és el videojoc de kinect, on en un futur llunyà la humanitat ha hagut d'emigrar a un altre planeta. En Hero, el personatge principal, és un nen d'11 anys que torna a la Terra per recuperar la seva mascota, Axel, qui va quedar enrere. El joc de tauleta per a nens més petits tracta de la infància d'en Hero i l'Axel, quan ells vivien junts a la Terra.

A través dels videojocs i els contes d'Animal Hero Universe, s'exerciten i reforcen les habilitats cognitives com ara la memòria, l'atenció dividida, l'atenció sostinguda, les funcions executives, i així successivament. Treballant amb estreta col·laboració amb especialistes mèdics, Animal Hero proporciona estimulació cognitiva que beneficia a la majoria de nens amb SD, ajudant a millorar la seva autonomia i així poder aplicar les habilitats apreses a la vida real.

Els videojocs també són interessants i immersius per a nens sense discapacitat, de manera que tots els nens poden passar un bon moment junts, entenent-se els uns als altres mentre juguen.

 

Equip:
Anna Vila-Clara, Vanessa Pujol, Alba Bosacoma, Yolanda Peregrín, Sílvia Quera (Estudiants de l'ERAM) i Aniol Batallé (Estudiant d'ENTI).

 

Enllaç als vídeos de l'equip d'Animal Hero als EYA

 

 

VÍDEO

GALERIA