Noves beques Temporada Alta per alumnes d

Noves beques Temporada Alta per alumnes d'Arts Escèniques

23.05.2016 - L’Escola Universitària ERAM i Bitò Produccions (empresa organitzadora del Festival Temporada Alta) convoquen les presents beques amb l’objecte específic de potenciar la formació en l’àrea de les arts escèniques.

Beques

Obert el termini de sol·licitud de les beques KREAS

Obert el termini de sol·licitud de les beques KREAS

30.04.2016 - KREAS és la convocatòria d'ajuts a la creació i professionalització artística de l'Ajuntament de Girona en les modalitats de formació artística no reglada, de recerca i i creació artística i per a la producció i difusió artístiques.

Beques

 Convocatòria beca primer comissariat bòlit 2015-2016.

Convocatòria beca primer comissariat bòlit 2015-2016.

16.06.2015 - L'ERAM, l'Escola Municipal d'Art de Girona, l'Escola d'Art i Superior de Disseny d'Olot i l'Estació Espai Jove dins el projecte col·laboratiu Hibridacions i contextos de la Xarxa de Centres d'art i Escoles d'art de Catalunya.

Beques

Beca Carnet Jove Connecta

Beca Carnet Jove Connecta't al Disseny

18.03.2009 - Programa Connecta’t del Carnet Jove inicia la primera Beca Carnet Jove Connecta’t al Disseny, amb l’objectiu de promoure l’accés professional dels joves fomentant el disseny gràfic.

Beques

Beques ciutat d

Beques ciutat d'Olot en Arts Visuals

06.05.2008 - L'Ajuntament d'Olot, des de l'Àrea de Cultura, treballa per fomentar i ajudar a la investigació i a la creació artística i literà ria, així com en el reconeixement d'aquelles persones o entitats que han desenvolupat una tasca destacada en l’à mbit

Beques