El dilluns 6 de març a l'ERAM: Jornada amb VIDAK (Visual Information Design Association of Korea)

Actes

Els membres de l'associació de disseny de Korea,VIDAK, visiten l'ERAM. Una oportunitat única per descobrir la visió del disseny coreà de la mà dels millors dissenyadors gràfics!

La Jornada començarà a les 15:00h amb un cicle de conferències moderades pel dissenyador i professor de la San Jose State University, Chang Sik Kim.

Per assistir a les conferències, s'ha de confirmar assistència a: http://ca.eram.cat/actes/vidakeram/ 

 

Posteriorment els dissenyadors revisaran els portfolis dels alumnes de l'ERAM que ho desitgin. Una oportunitat única per fer una revisió professional al teu portfoli, intercanviar opinions i consells de com entrar al món laboral.

Si ets alumne del Grau en Audiovisual i Multimèdia, i vols revisió del teu portfoli amb els membres del VIDAK, apunta't a: http://ca.eram.cat/actes/porftolividak/

 

CONFERÈNCIES

Ingi Lee, Vice president and president elect for 2018 - INTRODUCTION OF VIDAK

L'home de les idees compartides, ha estudiat el Disseny visual i multimèdia per a publicitat, a la Universitat de Hongik. Amb el lema de “Disseny minimalista”, Lee ha fundat el SOHO Design, un viatge sense fronteres per descobrir les identitats corporatives i portar a terme el valor real de les marques.

 -

Sung Hwan Jang, director - INFORMATION DESIGN AND STUDIO 203X

Sung Hwan Jang ha estudiat Disseny en comunicació visual a la Universitat de Hongik i ha rebut el títol de Màster de la Industrial Art Graduate School a la Universitat de Hongik.

Byung-in Kang, director - KOREAN CALLIGRAPHY

Byung-in Kang és un important cal·lígraf i artista visual a Seoul, Korea.

Ha adoptat els principis de creació de Hangul en la seva filosofia de treball, i ha mostrat treballs que preserven totalment la vida i el so harmonitzat amb la natura.

El seu treball ha guanyat molts premis nacionals i internacionals i ha sigut publicat en diferents publicacions sobre art i disseny, incloent-hi els Premis Red-dot i l'ADC. El seu treball sobre la cal·ligrafia comercial ha estat orientat especialment en títols de pel·lícules, en packaging i disseny de marques, de forma que ha tingut un important impacte nacional en l'èxit comercial en termes de la nova estètica conceptual de la cal·ligrafia.

GALERIA