Estrena de "FUMANDO ESPERO (L'APOCALIPSI)" a la Sala Planeta de Girona

Alumnes

La companyia Elip6 és un grup d'alumnes de tercer del Grau en Arts Escèniques, que estrena la seva primera obra els dies 10 i 11 de maig a les 21h a la Sala Planeta de Girona. Entrades disponibles!

Els sis membres de la companyia s'han format a l'ERAM, amb una visió interdisciplinària i transversal de les arts escèniques i dels llenguatges que la componen.

 

Sinopsis:
Si entenem el tabac de forma irònica i absurda, doncs crea un plaer momentani, addicció i mata, un món dominat pel tabac és la màxima expressió de l'absurditat humana i del consumisme. L'obra es situa en un futur, potser no tan llunyà i amb ecos d'una època contemporània, dominat pel tabac, on aquest ha envaït l'espai de la resta i ara tot gira al seu voltant. Dins un món destrossat i a l'abisme del col·lapse d'un consumisme que es nega a desaparèixer abans que els humans, es plantegen dos temes: reformar-ho tot i esperar que canviï o acabar amb tot per tal que neixi alguna cosa nova, i potser no humana. Una tragicomèdia sobre l’absurditat humana i el seu abast que sembla no tenir límits.

 

Fitxa artística:

Direcció: Ferran Gordillo
Interpretació: Yaiza Arroyo, Pol Frauca, Ferran Gordillo, Ariadna Grau, Elaine Grayling i Mar Torrelles.

 

Compra la teva entrada aquí