Exposició "Filogràfics", de Genís Carreras a la Coma Cros

Alumnes

del 18 de gener al 18 de març a la Sala d'exposicions de la Factoria Cultural Coma Cros.

INAGURACIÓ + PICA PICA: DIJOUS 18 DE GENER A LES 19:00H (SALA EXPOSICIONS DE LA COMA CROS)

 

"Filogràfics" és un diccionari visual de filosofia que planteja explicar les teories més importants de la història del pensament a través de formes simples i color. El projecte és la unió de dos mons, que poden semblar oposats: la filosofia (complexa, conceptual i feixuga) i el disseny gràfic (estètic, accessible i de consum ràpid).

El resultat és una sèrie de 95 gràfics que fan la filosofia més atractiva i el disseny gràfic més conceptual i profund.
La col·lecció completa es troba recollida en el llibre Philographics: big ideas in simple shapes (2013, BIS Publishers), el qual va per la tercera edició i ha estat traduït al castellà, francès, holandès i japonès. A l'exposició es podran veure 24 gràfics.

Genís Carreras, ex alumne i professor col·laborador de l'ERAM, és un dissenyador gràfic i artista visual nascut a Salt i format a Londres, on es va graduar en Comunicació Gràfica amb honors i va treballar per a diverses agències de branding. L'any 2011 comença a treballar com a dissenyador independent per a clients com Sony Music, Ray-Ban, WWF o Creu Roja.

El 2015 torna a Catalunya i funda Studio Carreras, des d'on treballa en projectes de disseny editorial, identitats visuals, disseny digital, embalatges i il·lustració per a clients d'arreu del món. En els seus treballs, Carreras compagina colors vius amb formes geomètriques simples per tal de visualitzar idees i comunicar d'una manera enginyosa i icònica.