Lluís Homar imparteix aquesta setmana un nou seminari d'interpretació a l'ERAM

Professors

L’actor i director de teatre, cinema i televisió, impartirà un seminari als alumnes del segon curs del Grau en Arts Escèniques.

Homar treballarà amb els alumnes la persona que hi ha darrere el personatge. Habitualment, el prestigiós actor centra el seu treball en un aspecte de la interpretació que considera fonamental i arrenca a partir de grans textos de la literatura dramàtica universal.

Aquest és el tercer any que Lluís Homar comparteix els seus coneixements i la seva llarga experiència amb els alumnes del GAE tot i que, com ha reconegut en diverses ocasions, és un àmbit que li fa molt de respecte, malgrat provenir d’una nissaga de professors i mestres d’escola.

Precisament, Homar es va estrenar com a professor d’interpretació a l’ERAM el curs 2015-16 amb una classe magistral amb els alumnes que enguany es graduaran en Arts Escèniques, convertint en la primera promoció que surt de l'ERAM, que imparteix l’únic estudi universitari oficial de Catalunya, i un dels dos de tot l’Estat espanyol, en aquest camp.

 

Homar fou guardonat l'any 2006, per la Generalitat de Catalunya, amb el Premi Nacional de Teatre per la seva interpretació del monòleg L'home de teatre de Thomas Bernhard dirigit per Xavier Albertí i estrenat al Teatre Lliure de Barcelona

 

Seminari de l'any 2016 de Lluís Homar i Oscar Valsecchi