"Mal Pelo", Premi Ciutat de Barcelona de dansa 2017

Recerca

María Muñoz i Pep Ramis (Mal Pelo) són professors de l'assignatura de Tècniques de dansa del segon curs del Grau d'Arts Escèniques.

El jurat, integrat per Àngels Margarit (presidenta), Jordi Sora, Gastón Core, Mariana Giustina i Alexis Eupierre ha atorgat, per unanimitat, el premi a la companyia Mal Pelo per la generosa i delicada transmissió de la peça Bach i la brillant i excepcional interpretació de la Federica Porello que aporta una nova llum a la gran riquesa coreogràfica de la peça, com es va poder veure el mes de maig a la sala Hiroshima.

El proper dijous, 15 de febrer a les 18.00 hores, l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i el Comissionat de cultura de l’Ajuntament de Barcelona, Joan Subirats, presidiran la cerimònia de lliurament dels Premis Ciutat de Barcelona 2017. L’acte tindrà lloc al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona i serà conduit per la periodista de betevé Eva Arderius. Amb direcció artística de Xavier Ricart i projecte d’il·luminació de Pep Bracons, la cerimònia es vincularà al Festival Llum Barcelona 2018.