Menció especial de l'alumna Anabel Espinosa al Silent Manga Festival

Alumnes

El Silent Manga és un concurs internacional de còmic (principalment de manga, encara que també s'accepten altres estils) que es fa des de el Japó.

El concurs és un dels més importants de còmic avui en dia, sent una molt bona oportunitat de poder treballar amb professionals de còmic del Japó (o treballar allà). A més, si tens la gran sort de quedar almenys entre les millores del concurs, no només tens oportunitat dins del país nipó, sinó com a professional se't reconeix de maneres internacional, sent per a tu molt més fàcil poder publicar en editorials, o fer-te un lloc dins del sector.

L'Anabel ens explica la seva participació al concurs:

"Jo em vaig presentar a la sèptima edició amb el tema "Unforgettable taste". Vaig crear un guió a partir de la idea del gust que a mi em proporciona els deliciós bolets "trompetes de la mort", tan típics de la nostra gastronomia catalana.
A partir d'aquí vaig crear la història d'un ermità del Montseny que busca per sobreviure alguna cosa per a menjar. Les trompetes són les grans protagonistes, ja que la història en si (incloent l'inesperat final) és una barreja entre la sensació del gust del bolet i també la fusió de l'època en la que es pot trobar, donant-li una sensació "màgica" a l'acabat final, deixant dubtes de qui és realment la noia amb qui es troba el protagonista.

Amb aquest guió i dibuix, vaig tenir una menció especial dins de la categoria del concurs "Award candidate", que de per si no és un premi, però sí que és un reconeixement especial per part del jurat, que com he dit abans, pot ajudar al concursant a fer-se un lloc en el sector."

 

Pots visualitzar els projectes de l'Anabel a: http://belflora.zukate.com/es 

 

Moltes felicitats Anabel!