Salvador Maynou representa l'ERAM al FineArt Igualada 2018

Alumnes

"La sensualitat de les esquenes" és el Treball Final del Grau en Comunicació Audiovisual i Multimèdia que va desenvolupar dins el Màster en Fotografia Creativa.

Podeu veure l'exposició fins aquest diumenge 18 de març.

El festival de fotografia FineArt va néixer l'any 2012 amb l'objectiu de situar Igualada com l'epicentre del sector fotogràfic a nivell nacional. L'esdeveniment, de renom i pioner a Catalunya, es realitza entre els mesos de febrer i març en diferents espais d'exposicions, alguns efímers i un seguit d'activitats paral·leles.

 

"LA SENSUALITAT DE LES ESQUENES" - Salvador Maynou

Quan parlem de sensualitat pensem en allò que ens produeix un cert plaer sobre els sentits, sobretot al plaer carnal. Aquesta paraula està plenament lligada a la sexualitat i, així doncs, també forma part de l’erotisme i la pornografia. Però, podem aconseguir una interpretació de la representació de sensualitat que s’allunyi, en major o menor mesura, de les concepcions i clixés hegemònics? El que està clar és que, en tots els casos, el plaer carnal hi és present.

Per tant, si ens centrem en una part del cos com podria ser una esquena nua, vol dir que també pot ser sensual. Ara bé, totes les esquenes són sensuals? Intentaré arribar a transmetre aquest concepte a través de la fotografia, juntament amb l’expressivitat i força que dóna la il·luminació. Gràcies a ambdues es pot aconseguir un punt de vista diferent, més pròxim, i potenciar les textures de la pell, que sovint queden ocultes a la mirada.

Espai
La Cotonera