Seminari intensiu de dramatúrgia amb Alfredo Sanzol

Professors

del 23 al 27 de gener a l'ERAM

Alfredo Sanzol imparteix un seminari intensiu de dramatúrgia dins de l'assignatura de dramatúrgia teatral del Grau en Arts Escèniques. Aquesta assignatura també compta amb els professors Josep Maria Miró i Pau Miró.

L'Alfredo és autor i director de teatre. Entre les seves produccions més destacades es troben La Respiración (2016 Lazona i Teatro de la Abadía) La Calma Mágica (2014 Tanttaka i Centro Dramático Nacional) Esperando a Godot (2013 Centro Dramático Nacional) Aventura! (2012 T de Teatre i Teatre Lliure) La importancia de llamarse Ernesto (2012 Teatro Gayarre), En la Luna (2011 Teatro de la Abadía. Premi Max al Mejor Espectáculo 2013 i Premi Ceres del Festival de Mérida) Días Estupendos (2010 Lazona i Centro Dramático Nacional Premio Max Mejor Autor), Delicadas (2009 T de Teatre i Festival Grec Premio Max Mejor Autor), La cabeza del Bautista (2009 Centro Dramático Nacional) Sí, pero no lo soy (2008 Centro Dramáticon Nacional), Risas y Destrucción (2007 Producciones del Callao) i Como los griegos (1999 RESAD y Producciones del Callao).


Ha impartit cursos i tallers a La Casa de América, La Casa Encendida, El Teatro Nacional de Bogotá, Matadero-Madrid, La Sala Beckett, La Térmica, La Escuela Navarra de Teatro, la Sociedad General de Autores, el Festival de Teatro Clásico de Olite i el Centro Dramático Nacional.