Disseny gràfic

Descripció

L’objectiu del curs és amplificar, aprofundir i actualitzar els coneixements més especialitzats del disseny gràfic, és un curs professionalitzador.

Els continguts de l’assignatura estan relacionats directament amb l’activitat professional i tenen una clara vocació introductòria a l’àmbit laboral. En aquest sentit engloba tot el procés productiu del disseny, des de l’encàrrec fins a la publicació d’un disseny.

El curs es fonamenta en l’adquisició de totes les destreses necessàries per exercir professionalment de dissenyador en els diversos àmbits del disseny gràfic. Principalment en els camps del branding, web, publicitat, editorial i audiovisual.

 

Sessions:

  • Sessions magistrals per consolidar els fonaments del disseny i conèixer els àmbits del disseny sobre els quals es desenvoluparà el projecte de treball.
  • Workshops diversos per aprofundir tècnicament en el disseny gràfic i despertar la creativitat
  • Sessions  de tutorització individual dels projectes personals dels alumnes. 
  • Sessions grupals per analitzar i comentar els projectes individuals, aprendre a defensar el mateix projecte i valoritzar-lo davant els altres.

Adreçat a

A tota persona interessada en desenvolupar projectes de disseny gràfic dins l'àmbit professional.

Requeriments

Coneixements previs de fonaments del disseny gràfic, experiència professional en disseny gràfic o publicitat, o persones amb coneixement de disseny d’altres àmbits (industrial, interiors, etc.) que volen aprofundir en el disseny gràfic com una eina d’inserció laboral o per completar les seves competències i habilitats transmèdia.

Descomptes

20%    descompte a alumnes i exalumnes que hagin realitzat un màster, curs o diploma d'especialització de mínim 40h de durada.

40%    descompte a alumnes i exalumnes del GAM o GAE.

10%    descompte a alumnes i exalumnes de la UdG.

10%    descompte si pertanys alguna d'aquestes entitats: AENTEG, GiDi i El Galliner

10%    descompte per matricular-se amb un mes d'antelació.


Descomptes no acumulables

CURSOS RELACIONATS

Previ Següent