Disseny gràfic

Inici - Fi Dia Hora H Preu Professorat MATRÍCULA
14.02.2018 - 06.06.2018 Dimecres de 17:00 a 20:00 50 350,00 Jordi Caralt

Formulari d'inscripció


Dades de l'alumne


Captcha


CONDICIONS ECONÒMIQUES

Per obtenir el dret a la reserva de la plaça caldrà abonar el pagament corresponent segons els terminis i condicions establerts en un termini màxim de 15 dies des de la data de recepció del e-mail de notificació de rebut.

Per a cursos d'import inferior a 300 euros caldrà abonar el import íntegre del curs, per a cursos d'import superior a 300 euros caldrà realitzar l'abonament del 50% de l'import en un termini màxim de 15 dies a comptar des de la data de preinscripció i el 50% restant abans de l'inici del curs.

Si el pagament no es realitza en el termini establert, la preinscripció quedarà anul·lada automàticament.

El centre es reserva el dret a anul·lar els cursos que no tinguin el nombre mínim de participants. En aquest cas se us reemborsarà el pagament de la preinscripció.

Descripció

L’objectiu del curs és amplificar, aprofundir i actualitzar els coneixements més especialitzats del disseny gràfic, és un curs professionalitzador.

Els continguts de l’assignatura estan relacionats directament amb l’activitat professional i tenen una clara vocació introductòria a l’àmbit laboral. En aquest sentit engloba tot el procés productiu del disseny, des de l’encàrrec fins a la publicació d’un disseny.

El curs es fonamenta en l’adquisició de totes les destreses necessàries per exercir professionalment de dissenyador en els diversos àmbits del disseny gràfic. Principalment en els camps del branding, web, publicitat, editorial i audiovisual.

 

Sessions:

  • Sessions magistrals per consolidar els fonaments del disseny i conèixer els àmbits del disseny sobre els quals es desenvoluparà el projecte de treball.
  • Workshops diversos per aprofundir tècnicament en el disseny gràfic i despertar la creativitat
  • Sessions  de tutorització individual dels projectes personals dels alumnes. 
  • Sessions grupals per analitzar i comentar els projectes individuals, aprendre a defensar el mateix projecte i valoritzar-lo davant els altres.

Adreçat a

A tota persona interessada en desenvolupar projectes de disseny gràfic dins l'àmbit professional.

Requeriments

Coneixements previs de fonaments del disseny gràfic, experiència professional en disseny gràfic o publicitat, o persones amb coneixement de disseny d’altres àmbits (industrial, interiors, etc.) que volen aprofundir en el disseny gràfic com una eina d’inserció laboral o per completar les seves competències i habilitats transmèdia.

Descomptes

20%    descompte a alumnes i exalumnes que hagin realitzat un màster, curs o diploma d'especialització de mínim 40h de durada.

40%    descompte a alumnes i exalumnes del GAM o GAE.

10%    descompte a alumnes i exalumnes de la UdG.

10%    descompte si pertanys alguna d'aquestes entitats: AENTEG, GiDi i El Galliner

10%    descompte per matricular-te amb un mes d'antelació.


Descomptes no acumulables

Cursos relacionats

Il·lustració

Curs Propi / 50 hores

Dilluns i dijous de 18:15 a 21:15