Fotografia creativa

Inici - Fi Dia Hora H Preu Professorat MATRÍCULA
16.02.2018 - 07.04.2018 Divendres i dissabte Div de 18:30 a 21:30 / Diss de 9:30 a 13:30 50 350,00 Diego Espada

Formulari d'inscripció


Dades de l'alumne


Captcha


CONDICIONS ECONÒMIQUES

Per obtenir el dret a la reserva de la plaça caldrà abonar el pagament corresponent segons els terminis i condicions establerts en un termini màxim de 15 dies des de la data de recepció del e-mail de notificació de rebut.

Per a cursos d'import inferior a 300 euros caldrà abonar el import íntegre del curs, per a cursos d'import superior a 300 euros caldrà realitzar l'abonament del 50% de l'import en un termini màxim de 15 dies a comptar des de la data de preinscripció i el 50% restant abans de l'inici del curs.

Si el pagament no es realitza en el termini establert, la preinscripció quedarà anul·lada automàticament.

El centre es reserva el dret a anul·lar els cursos que no tinguin el nombre mínim de participants. En aquest cas se us reemborsarà el pagament de la preinscripció.

Descripció

Aquest és un seminari on treballen al voltant d'un concepte teòric: "la possibilitat de transmetre emocions i idees a través de la creació i teatralització fotogràfica" i d'un concepte pràctic: "el coneixement de les possibilitats i el funcionament tècnic de la fotografia és fonamental per poder explorar els límits expressius i creatius del llenguatge fotogràfic"

A fi d'avançar en aquestes dues premisses al llarg d'aquest seminari farem tres tipus de sessions al voltant dels moviments estètics fotogràfics, sobretot a partir de l'últim terç del segle XX:

- Tècnica avançada fotogràfica: workflows efectius, il·luminació i retoc fotogràfic avançat en Lightroom, Capture-one i Photoshop.

- Workshops de diferents fotògrafs i professionals de la creació: Fotògrafs, narradors, maquilladors, estilistes, etc...

- Sessions fotogràfiques grupals, on treballem tots els conceptes propis d'una sessió de creació en fotografia: escenografia, atrezzo, il·luminació, personatges...

El resultat és que en finalitzar el seminari, els alumnes siguin capaços de resoldre els problemes de construcció d'una sessió: creació d'escenaris, atmosferes, personatges, atrezzo, vestuari, direcció dels subjectes, i a la vegada puguin aprofitar els aspectes tècnics de la fotografia actual: workflows efectius, il·luminació, elecció de càmera, òptiques, acabat i retoc professional.

 

Descomptes

20%    descompte a alumnes i exalumnes que hagin realitzat un màster, curs o diploma d'especialització de mínim 40h de durada.

40%    descompte a alumnes i exalumnes del GAM o GAE.

10%    descompte a alumnes i exalumnes de la UdG.

10%    descompte si pertanys alguna d'aquestes entitats: AENTEG, GiDi i El Galliner

10%    descompte per matricular-te amb un mes d'antelació.


Descomptes no acumulables

Cursos relacionats