Iniciació al disseny gràfic

Inici - Fi Dia Hora H Preu Professorat INFO MATRÍCULA
03.07.2017 - 07.07.2017 De dilluns a divendres de 10:00 a 14:00 20 150,00 Cristina Guillot

Formulari d'inscripció


Dades de l'alumne


Captcha


CONDICIONS ECONÒMIQUES

Per obtenir el dret a la reserva de la plaça caldrà abonar el pagament corresponent segons els terminis i condicions establerts en un termini màxim de 15 dies des de la data de recepció del e-mail de notificació de rebut.

Per a cursos d'import inferior a 300 euros caldrà abonar el import íntegre del curs, per a cursos d'import superior a 300 euros caldrà realitzar l'abonament del 50% de l'import en un termini màxim de 15 dies a comptar des de la data de preinscripció i el 50% restant abans de l'inici del curs.

Si el pagament no es realitza en el termini establert, la preinscripció quedarà anul·lada automàticament.

El centre es reserva el dret a anul·lar els cursos que no tinguin el nombre mínim de participants. En aquest cas se us reemborsarà el pagament de la preinscripció.

Descripció

El disseny gràfic a Catalunya ha esdevingut un clar valor afegit en l’activitat econòmica i sovint s’ha definit com un valor cultural important en si mateix. Representa la identitat d’un moment històric o d’un grup social. El nucli fort d’aquesta activitat es concentra a la ciutat de Barcelona, on s’ha arribat a considerar que la ciutat comtal és una "marca" ben dissenyada.

Girona, gràcies a la seva proximitat, es beneficia de les influències i la sòlida cultura del disseny que es desenvolupa a la capital, i aconsegueix oferir uns estudis que, lluny dels elitismes, cultiven promocions crítiques i hàbils per poder definir el disseny gràfic des d’un punt de vista local i amb una base cultural global.

En la societat de la informació, formar professionals en un context local garanteix de retruc la creació d’una identitat gràfica moderna de les comarques gironines i permet als empresaris resoldre les seves necessitats mitjançant professionals coneixedors de l’estètica local.

Els estudiants de la Universitat de Girona podran reconèixer un 1 ECTS (crèdit de reconeixement acadèmic) per la participació en cada edició dels Cursos d’Estiu de la Xarxa Vives d’universitats, amb independència dels cursos en què s’inscriguin.

Programa

  • PhotoshoP
    Analitzar els elements bàsics de la imatge digital així com els instruments de maquinari i programari que s’utilitzen en el sector professional per manipular i tractar imatges de mapes de bits.

  • Illustrator
    Comprendre el mètode matemàtic d’elaboració d’imatges vectorials. Utilització de programari específic per crear i editar imatges vectorials.

Titulació

Cetificat d'aprofitament de la Fundació UdG.

Adreçat a

A persones que volen iniciar-se en les tècniques del disseny gràfic amb Photoshop i Illustrator. No cal tenir experiència prèvia.

Requeriments

No cal tenir experiència prèvia.