Workshop de fotografia creativa

Inici - Fi Dia Hora H Preu Professorat INFO MATRÍCULA
17.07.2017 - 18.07.2017 Dilluns i dimarts de 10:00 a 14:00 8 70,00 Diego Espada

Formulari d'inscripció


Dades de l'alumne


Captcha


CONDICIONS ECONÒMIQUES

Per obtenir el dret a la reserva de la plaça caldrà abonar el pagament corresponent segons els terminis i condicions establerts en un termini màxim de 15 dies des de la data de recepció del e-mail de notificació de rebut.

Per a cursos d'import inferior a 300 euros caldrà abonar el import íntegre del curs, per a cursos d'import superior a 300 euros caldrà realitzar l'abonament del 50% de l'import en un termini màxim de 15 dies a comptar des de la data de preinscripció i el 50% restant abans de l'inici del curs.

Si el pagament no es realitza en el termini establert, la preinscripció quedarà anul·lada automàticament.

El centre es reserva el dret a anul·lar els cursos que no tinguin el nombre mínim de participants. En aquest cas se us reemborsarà el pagament de la preinscripció.

Descripció

En aquest workshop es treballa a l’entorn d’un concepte teòric –la possibilitat de transmetre emocions i idees a través de la creació i teatralització fotogràfica– i també d’un concepte pràctic –el coneixement de les possibilitats i el funcionament tècnic de la fotografia, fonamental per poder explorar els límits expressius i creatius del llenguatge fotogràfic.

L’objectiu del workshop és aconseguir que l’alumne sigui capaç de resoldre els problemes de construcció d'una sessió fotogràfica: creació de l’atmosfera i l’entorn amb mitjans bàsics, personatge, atrezzo, vestuari, direcció dels subjectes i que al mateix temps pugui aprofitar els aspectes tècnics de la fotografia actual: workflows efectius, il·luminació, elecció de càmera, òptiques, acabat i retoc professional.

 

Programa

  • Sessió fotogràfica grupal, en la qual descobrirem els conceptes bàsics propis d'una sessió de creació en fotografia: escenografia, atrezzo, il·luminació, etc.
  • Acabat i retoc digital.

Adreçat a

A persones que volen iniciar-se en la creació d’històries a través de la fotografia.

Requeriments

No cal tenir experiència prèvia.