ERAM Zeta (de 5 a 17 anys)

www.eramzeta.com

ERAM Zeta és un projecte de l'Escola Universitària ERAM, centre adscrit a la Universitat de Girona, que imparteix formació relacionada al voltant de la creativitat i les noves tecnologies per a nens i joves .

El projecte sorgeix amb la finalitat d'educar en l'ús de les noves tecnologies aplicades i les professions artístiques. L'objectiu és posar les TAC (Tecnologies de l'Aprenentatge i la Comunicació) i les disciplines artístiques a l'abast de tothom per tal d'accedir a una educació innovadora i de qualitat.

Des del 2014 organitza i participa en monogràfics, extraescolars i festivals, dirigits a participants de 4 a 17 anys, arreu de la província de Girona i Barcelona.

Dins del seu programa formatiu els diferencien la línia pedagògica per a nens de 4 a 12 anys i la dels joves de 12 a 17 anys.

L'escola utilitza l'aprenentatge significatiu per tal de desenvolupar la imaginació, les habilitats digitals i les habilitats comunicatives dels alumnes. Des d'una perspectiva multidisciplinària ofereix als centres i entitats educatives l'opció d'una oferta formativa continuada o esporàdica que s'adapta a les noves necessitats digitals i tecnològiques.

 

 

www.eramzeta.com

972 40 22 58

info@eramzeta.com