Genís Carreras

Dissenyador gràfic i creatiu

Disseny


Branding Disseny editorial

Graduat en Realització Audiovisual i Multimèdia a l'ERAM i amb matrícula d'honor en BA Graphic Communication per la Universitat de Northampton (Regne Unit). Genís Carreras, dissenyador gràfic, il·lustrador i autor del llibre Philographics: Big Idees in Simple Shapes, que per la tercera edició ha estat traduït a 5 idiomes inclòs el japonès; es defineix com una persona apassionada del disseny i l'art, humil i treballador: "M'agraden els viatges de carretera, les tardes amb els amics, la cervesa artesanal i els videojocs clàssics."

Després d'haver estat cinc anys residint a Londres, treballant per a diverses agències de disseny i branding decideix tornar a Girona i muntar Studio Carreras, un estudi independent de disseny gràfic, branding i il·lustració, des d'on treballa per a clients de tot el món en projectes editorials, d'identitat visual, de packaging i digitals.

Els seus treballs han estat exposats a Nova York, Londres, París i Barcelona, ​​i han format part del Graphic Design Festival of Breda (Holanda) i el Lodz Design Festival (Polònia). A més, han estat premiats amb un Laus Award i nominats al World Ilustration Awards, i apareixent en nombroses publicacions del món del disseny com són Fubiz, Étapes, Communication Arts, DesignWeek, WIRED, FastCompany, Brain picking, entre d'altres.

A Barcelona Pensa 2015 i Barcelona Pensa 2016 evoluciona cap a una representació abstracta, on les imatges deixen de ser icones, per reflectir formes ambigües i complexes.

El seu treball es redueix a allò més essencial i minimalista, projectant cada símbol a un color, a una forma i dibuixant-los amb un sol traç.