Audiovisual: Descobrint el llenguatge propi

Inici - Fi Dia Hora H Preu Professorat TANCADA
12.05.2017 - 13.05.2017 Divendres i dissabte Div de 16:00 a 20:00 / Diss de 9:30 a 13:30 8 60,00 Terenci Corominas

Formulari d'inscripció


Dades de l'alumne


Captcha


CONDICIONS ECONÒMIQUES

Per obtenir el dret a la reserva de la plaça caldrà abonar el pagament corresponent segons els terminis i condicions establerts en un termini màxim de 15 dies des de la data de recepció del e-mail de notificació de rebut.

Per a cursos d'import inferior a 300 euros caldrà abonar el import íntegre del curs, per a cursos d'import superior a 300 euros caldrà realitzar l'abonament del 50% de l'import en un termini màxim de 15 dies a comptar des de la data de preinscripció i el 50% restant abans de l'inici del curs.

Si el pagament no es realitza en el termini establert, la preinscripció quedarà anul·lada automàticament.

El centre es reserva el dret a anul·lar els cursos que no tinguin el nombre mínim de participants. En aquest cas se us reemborsarà el pagament de la preinscripció.

Descripció

Pretén trencar amb la manera convencional de crear els projectes audiovisuals amb l'objectiu de conèixer diferents vies per desenvolupar projectes.


Objectius

L'objectiu de l'assignatura és aprendre a aprendre o desaprendre el què hem après per conèixer altres maneres d'aprendre.

Es tracta de dotar de concepte les idees a mesura que les desenvolupem, no de tractar els conceptes i després desenvolupar-les. Es pretén fer veure que en funció del procés de creació utilitzat les idees poden fluir i evolucionar de diferent manera.

Un aprenentatge individual on el procés de creació només depèn de nosaltres mateixos, aprofitant les limitacions que aquest procés genera per dotar de personalitat els nostres treballs.

L'experimentació és clau per trobar el mateix llenguatge. Es pretén perdre la por a l'error i utilitzar-lo com a eina d'aprenentatge.

Ens basarem en l'experimentació per tal de trobar la manera més còmoda per expressar-nos, de descobrir-nos.

Es valorarà el procés creatiu més que el resultat final, concebent així el mateix procés com a eina de l'autoconeixement i essencial en la recerca del mateix llenguatge audiovisual, dotant així a l'alumne d'un "modus operandi" propi, conseqüència d'un aprenentatge basat en les seves pròpies motivacions, fet a mesura.

Requeriments

Es recomana disposar de càmera pròpia i coneixements mínims d'operativa de càmera.

Cursos relacionats

Fotografia nocturna
+

MATRÍCULA OBERTA

Properament

Previ Següent