Audiovisual: Descobrint el llenguatge propi

Descripció

Pretén trencar amb la manera convencional de crear els projectes audiovisuals amb l'objectiu de conèixer diferents vies per desenvolupar projectes.


Objectius

L'objectiu de l'assignatura és aprendre a aprendre o desaprendre el què hem après per conèixer altres maneres d'aprendre.

Es tracta de dotar de concepte les idees a mesura que les desenvolupem, no de tractar els conceptes i després desenvolupar-les. Es pretén fer veure que en funció del procés de creació utilitzat les idees poden fluir i evolucionar de diferent manera.

Un aprenentatge individual on el procés de creació només depèn de nosaltres mateixos, aprofitant les limitacions que aquest procés genera per dotar de personalitat els nostres treballs.

L'experimentació és clau per trobar el mateix llenguatge. Es pretén perdre la por a l'error i utilitzar-lo com a eina d'aprenentatge.

Ens basarem en l'experimentació per tal de trobar la manera més còmoda per expressar-nos, de descobrir-nos.

Es valorarà el procés creatiu més que el resultat final, concebent així el mateix procés com a eina de l'autoconeixement i essencial en la recerca del mateix llenguatge audiovisual, dotant així a l'alumne d'un "modus operandi" propi, conseqüència d'un aprenentatge basat en les seves pròpies motivacions, fet a mesura.

Requeriments

Es recomana disposar de càmera pròpia i coneixements mínims d'operativa de càmera.