Creació de personatges: ideació i esbossos

Inici - Fi Dia Hora H Preu Professorat TANCADA
07.04.2017 - 08.04.2017 Divendres i dissabte Div de 17:30 a 21:30 / Diss de 9:00 a 13:00 8 60,00 Carlos Ruiz

Formulari d'inscripció


Dades de l'alumne


Captcha


CONDICIONS ECONÒMIQUES

Per obtenir el dret a la reserva de la plaça caldrà abonar el pagament corresponent segons els terminis i condicions establerts en un termini màxim de 15 dies des de la data de recepció del e-mail de notificació de rebut.

Per a cursos d'import inferior a 300 euros caldrà abonar el import íntegre del curs, per a cursos d'import superior a 300 euros caldrà realitzar l'abonament del 50% de l'import en un termini màxim de 15 dies a comptar des de la data de preinscripció i el 50% restant abans de l'inici del curs.

Si el pagament no es realitza en el termini establert, la preinscripció quedarà anul·lada automàticament.

El centre es reserva el dret a anul·lar els cursos que no tinguin el nombre mínim de participants. En aquest cas se us reemborsarà el pagament de la preinscripció.

Descripció

A aquest taller aprendrem com crear personatges que permeten crear un vincle emocional amb l'audiència. Per aquesta raó el disseny de personatges és una part clau del procés creatiu de projectes d'animació (tant 2D com 3D) de llibres infantils, novel·les gràfiques, còmics i mangas, del concept art de sèries de TV i pel·lícules, i també de la indústria publicitària.

En aquest workshop explicarem apropaments tradicionals i tècniques creatives innovadores per a inventar personatges.

Adreçat a

persones interessades en la creació de personatges aplicada a disciplines com la il·lustració (de contes infantils, novel·les gràfiques, publicitària, etc.), el modelatge i l'animació 3D, el concept art, l'animació tradicional i la direcció artística.

Requeriments

Cal portar materials de dibuix (llapis de grafit, goma, maquineta, llapis de colors, retoladors negres i de colors, etc...)

Cursos relacionats

Fotografia nocturna
+

MATRÍCULA OBERTA

Properament

Previ Següent