Creació de personatges II: ideació i esbossos

Inici - Fi Dia Hora H Preu Professorat MATRÍCULA
15.12.2017 - 16.12.2017 divendres i dissabte Div de 16:00 a 20:00 / Diss de 9:30 a 13:30 8 60,00 Carlos Ruiz

Formulari d'inscripció


Dades de l'alumne


Captcha


CONDICIONS ECONÒMIQUES

Per obtenir el dret a la reserva de la plaça caldrà abonar el pagament corresponent segons els terminis i condicions establerts en un termini màxim de 15 dies des de la data de recepció del e-mail de notificació de rebut.

Per a cursos d'import inferior a 300 euros caldrà abonar el import íntegre del curs, per a cursos d'import superior a 300 euros caldrà realitzar l'abonament del 50% de l'import en un termini màxim de 15 dies a comptar des de la data de preinscripció i el 50% restant abans de l'inici del curs.

Si el pagament no es realitza en el termini establert, la preinscripció quedarà anul·lada automàticament.

El centre es reserva el dret a anul·lar els cursos que no tinguin el nombre mínim de participants. En aquest cas se us reemborsarà el pagament de la preinscripció.

Descripció

En aquest workshop aprendrem conceptes avançats per a la creació de personatges: com plantejar un personatge 3D, varietat, expressions, detalls, estil, usos emocionals del color, tècniques de documentació, ús de formes, signes, símbols i arquetips per a connectar amb nivells subconscients de l'audiència.

També veurem exemples de com s'apliquen aquests conceptes a projectes d'animació (tant 2D com 3D)llibres infantils, novel·les gràfiques, còmics i mangas, concept art de sèries de TV i pel·lícules, i a la indústria publicitària.

 

El workshop està focalitzat en els mètodes creatius per a concebre personatges, més que en l'acabat de les il·lustracions.

Adreçat a

persones interessades en la creació de personatges aplicada a disciplines com la il·lustració (de contes infantils, novel·les gràfiques, publicitària, etc.); el modelatge i l'animació 3D, el concept art, l'animació tradicional i la direcció artística.

Requeriments

Per a poder assistir a aquest taller és necessari tenir un nivell bàsic de dibuix. Cal portar materials de dibuix: llapis de grafit, goma, maquineta, llapis de colors, retoladors negres i de colors.

Cursos relacionats

Fotografia de models (beauty)
+

MATRÍCULA OBERTA

Properament

Photoshop per a fotografia
+

MATRÍCULA OBERTA

Properament

Il·luminació d'estudi
+

MATRÍCULA OBERTA

Properament

Llenguatge fotogràfic
+

MATRÍCULA OBERTA

Properament

Fireflies: Nature meets technology
+

MATRÍCULA OBERTA

Properament

Creació de personatges: ideació i esbossos
+

MATRÍCULA OBERTA

Properament

Introducció al Mapping i al VJ
+

MATRÍCULA OBERTA

Properament

Audiovisual: Llum i textures
+

MATRÍCULA OBERTA

Properament

Previ Següent