Creació de personatges II: ideació i esbossos

INICI

15.12.2017

FI

16.12.2017

DIA

divendres i dissabte

CÀRREGA HORÀRIA

8 h

HORARI

Div de 16:00 a 20:00 / Diss de 9:30 a 13:30

PREU

60.00 €

PROFESSOR/A

Carlos Ruiz

MATRÍCULA TANCADA

Descripció

En aquest workshop aprendrem conceptes avançats per a la creació de personatges: com plantejar un personatge 3D, varietat, expressions, detalls, estil, usos emocionals del color, tècniques de documentació, ús de formes, signes, símbols i arquetips per a connectar amb nivells subconscients de l'audiència.

També veurem exemples de com s'apliquen aquests conceptes a projectes d'animació (tant 2D com 3D)llibres infantils, novel·les gràfiques, còmics i mangas, concept art de sèries de TV i pel·lícules, i a la indústria publicitària.

 

El workshop està focalitzat en els mètodes creatius per a concebre personatges, més que en l'acabat de les il·lustracions.

Adreçat a

persones interessades en la creació de personatges aplicada a disciplines com la il·lustració (de contes infantils, novel·les gràfiques, publicitària, etc.); el modelatge i l'animació 3D, el concept art, l'animació tradicional i la direcció artística.

Requeriments

Per a poder assistir a aquest taller és necessari tenir un nivell bàsic de dibuix. Cal portar materials de dibuix: llapis de grafit, goma, maquineta, llapis de colors, retoladors negres i de colors.