Fotografia nocturna

Descripció

L’ERAM us proposa un taller de fotografia nocturna a Peratallada, aprofitant la nit de Lluna plena.

Una nit màgica per fruir de la fotografia a la plana del Baix Empordà, en un indret declarat conjunt històricoartístic i bé cultural d’interès nacional per l’excel·lent conservació del seu aspecte feudal. El Castell-Palau, la torre de l’Homenatge (s. XI-XIV), les muralles (s.XII-XIII), el fossat excavat en roca viva que envolta la població, els porxos de la Plaça Major, són alguns dels elements que la vila ens ofereix per ser observats i fotografiats sota l’especial llum natural de la Lluna i els fanals dels seus singulars carrers.

 

Programa

21:30 - Trobada a l'aparcament de Peratallada i presentacions.

22:00 - Teoria de la fotografia de nit (repàs general de l'exposició, particularitats de la fotografia a la nit, material específic, edició específica, light painting, flash...)

23:00 -  Inici de la part pràctica després de repartir una fulla d'exercicis.

00:30 -  Posada en comú, resolució de dubtes, seguim amb la part pràctica.

02:00 -  Final de la classe.

Adreçat a

Adreçat a tota persona amb coneixements bàsics de fotografia que estigui interessada a aprendre les bases d’aquesta tècnica o bé a aquells qui vulguin aplicar els seus coneixements amb bona companyia.

Requeriments

Haver cursat el Nivell I d’Iniciació a la Fotografia de l’ERAM o coneixements equivalents. Tenir càmera que permeti llargues exposicions, trípode, llanterna, roba còmode, calçat esportiu i preferiblement flash extern.