Fotografia nocturna

Inici - Fi Dia Hora H Preu Professorat MATRÍCULA
09.06.2017 - 10.06.2017 Divendres nit de 21:30 a 2:00 a.m 4 45,00 Pau Moya

Formulari d'inscripció


Dades de l'alumne


Captcha


CONDICIONS ECONÒMIQUES

Per obtenir el dret a la reserva de la plaça caldrà abonar el pagament corresponent segons els terminis i condicions establerts en un termini màxim de 15 dies des de la data de recepció del e-mail de notificació de rebut.

Per a cursos d'import inferior a 300 euros caldrà abonar el import íntegre del curs, per a cursos d'import superior a 300 euros caldrà realitzar l'abonament del 50% de l'import en un termini màxim de 15 dies a comptar des de la data de preinscripció i el 50% restant abans de l'inici del curs.

Si el pagament no es realitza en el termini establert, la preinscripció quedarà anul·lada automàticament.

El centre es reserva el dret a anul·lar els cursos que no tinguin el nombre mínim de participants. En aquest cas se us reemborsarà el pagament de la preinscripció.

Descripció

L’ERAM us proposa un taller de fotografia nocturna a Peratallada, aprofitant la nit de Lluna plena.

Una nit màgica per fruir de la fotografia a la plana del Baix Empordà, en un indret declarat conjunt històricoartístic i bé cultural d’interès nacional per l’excel·lent conservació del seu aspecte feudal. El Castell-Palau, la torre de l’Homenatge (s. XI-XIV), les muralles (s.XII-XIII), el fossat excavat en roca viva que envolta la població, els porxos de la Plaça Major, són alguns dels elements que la vila ens ofereix per ser observats i fotografiats sota l’especial llum natural de la Lluna i els fanals dels seus singulars carrers.

 

Programa

21:30 - Trobada a l'aparcament de Peratallada i presentacions.

22:00 - Teoria de la fotografia de nit (repàs general de l'exposició, particularitats de la fotografia a la nit, material específic, edició específica, light painting, flash...)

23:00 -  Inici de la part pràctica després de repartir una fulla d'exercicis.

00:30 -  Posada en comú, resolució de dubtes, seguim amb la part pràctica.

02:00 -  Final de la classe.

Adreçat a

Adreçat a tota persona amb coneixements bàsics de fotografia que estigui interessada a aprendre les bases d’aquesta tècnica o bé a aquells qui vulguin aplicar els seus coneixements amb bona companyia.

Requeriments

Haver cursat el Nivell I d’Iniciació a la Fotografia de l’ERAM o coneixements equivalents. Tenir càmera que permeti llargues exposicions, trípode, llanterna, roba còmode, calçat esportiu i preferiblement flash extern.