GIFs i petites animacions

Inici - Fi Dia Hora H Preu Professorat TANCADA
26.05.2017 - 26.05.2017 Divendres de 15:00 a 19:00 4 30,00 Xavi Ramiro

Formulari d'inscripció


Dades de l'alumne


Captcha


CONDICIONS ECONÒMIQUES

Per obtenir el dret a la reserva de la plaça caldrà abonar el pagament corresponent segons els terminis i condicions establerts en un termini màxim de 15 dies des de la data de recepció del e-mail de notificació de rebut.

Per a cursos d'import inferior a 300 euros caldrà abonar el import íntegre del curs, per a cursos d'import superior a 300 euros caldrà realitzar l'abonament del 50% de l'import en un termini màxim de 15 dies a comptar des de la data de preinscripció i el 50% restant abans de l'inici del curs.

Si el pagament no es realitza en el termini establert, la preinscripció quedarà anul·lada automàticament.

El centre es reserva el dret a anul·lar els cursos que no tinguin el nombre mínim de participants. En aquest cas se us reemborsarà el pagament de la preinscripció.

Descripció

En aquest taller aprendrem, de manera lúdica, a donar vida a les nostres gràfiques i dibuixos sense necessitat d’utilitzar cap programa d’animació. Farem petits esbossos de moviment i storyboards. També veurem com podem generar loops amb uns pocs clics i crearem GIFs amb Photoshop, que podrem compartir a les xarxes socials. No cal tenir experiència dibuixant ni en el món de l’animació.

 

 

Requeriments

És recomanable portar tauleta gràfica en cas de disposar-ne.

Cursos relacionats

Fotografia nocturna
+

MATRÍCULA OBERTA

Properament

Previ Següent