THE SELF-PORTRAIT EXPERIENCE

Inici - Fi Dia Hora H Preu Professorat TANCADA
31.03.2017 - 01.04.2017 Divendres i dissabte Div de 16:00 a 20:00 / Diss de 10:00 a 14:00 8 60,00 Cristina Nuñez

Formulari d'inscripció


Dades de l'alumne


Captcha


CONDICIONS ECONÒMIQUES

Per obtenir el dret a la reserva de la plaça caldrà abonar el pagament corresponent segons els terminis i condicions establerts en un termini màxim de 15 dies des de la data de recepció del e-mail de notificació de rebut.

Per a cursos d'import inferior a 300 euros caldrà abonar el import íntegre del curs, per a cursos d'import superior a 300 euros caldrà realitzar l'abonament del 50% de l'import en un termini màxim de 15 dies a comptar des de la data de preinscripció i el 50% restant abans de l'inici del curs.

Si el pagament no es realitza en el termini establert, la preinscripció quedarà anul·lada automàticament.

El centre es reserva el dret a anul·lar els cursos que no tinguin el nombre mínim de participants. En aquest cas se us reemborsarà el pagament de la preinscripció.

Descripció

El 1988, amb la intenció de superar problemes personals, Cristina Nuñez va començar a fer-se autoretrats en privat. Donant forma a les seves emocions i revelant la seva presència al món, permetent-li de donar-se una mirada sense compromisos, aquestes imatges es van convertir en una obra autobiogràfica, "Someone to Love", exposada i publicada a escala internacional, que ha obtingut el Celeste Prize 2012 i el Prix de la Critique Voies Off Arles 2013.

Des del 2005, Nuñez ensenya el seu mètode THE SELF-PORTRAIT EXPERIENCE® a tot el món, a les presons, universitats, centres de salut mental, instituts, museus i empreses, creant la professió de "facilitadora del procés creatiu a través de l'autoretrat fotogràfic" i permetent a les persones de transformar les seves emocions en obres d'art. Nuñez ha publicat nombrosos articles en la premsa acadèmica i llibres, que mostren la seva recerca. Actualment Nuñez està treballant al seu doctorat a l'Universitat de Derby, UK.

El selfie expressa generalment la nostra imatge pública. El produïm, generalment amb smartphones per penjar-lo de seguida a les xarxes socials, i controlem el nostre aspecte i expressió de manera que correspongui a la imatge que volem donar al món. En canvi, l'autoretrat és un acte creatiu, més lent, més privat, menys controlat i que permet un diàleg interior, i l'expressió natural de l'inconscient. 

A l'autoretrat som, al mateix temps, autor, subjecte i espectador, i la potent dinàmica entre els tres rols estimula l'inconscient a parlar amb el llenguatge de l'art. L'objectivació de les nostres emocions difícils en una imatge és un procés catàrtic i revelador. La metodologia de percepció del mètode ens permet de descobrir un potencial enorme i d'aprendre a mirar-nos de maneres diferents. 

 

Abans del taller, els participants haureu de:

- mirar el vídeo Someone to Love de Cristina Nuñez

- portar una sèrie d'autoretrats, o bé

- portar un selfie on et reconeixes i un altre on no et reconeixes

 

Durant el taller, després de la presentació de la seva metodologia, Cristina Nuñez us guiarà en el treball de percepció de les imatges produïdes, amb l'ús dels criteris artístics del mètode, introduirà el diàleg entre les imatges i us donarà instruccions per poder continuar el vostre projecte autobiogràfic.

 

Més informació de Cristina Nuñez

Cursos relacionats

Fotografia nocturna
+

MATRÍCULA OBERTA

Properament

Previ Següent