Equip

Nosaltres et donem més.

Coordinació

En Miquel Bisbe és el director de l'Escola Universitària ERAM fa tasques de gerència sense responsabilitat acadèmica, responsable de les àrees de planificació estratègica, direcció financera, recursos humans i màrqueting. 
 
Desenvolupa les noves àrees de creixement de l'Escola, en aquests moments el nou Grau en Arts Escèniques i l'àrea internacional.
 
Miquel Bisbe Fraixinó

Miquel Bisbe Fraixinó

Direcció

Personal d'Administració i Serveis

La Jessica és la cap de gestió acadèmica i de promoció externa de l’ERAM, la coordinadora de Nanotallers i de suport als departament de coordinació i direcció.

Paral·lelament desenvolupa projectes associats a les TIC dins de ERAMmedialab, com ara La Llegenda el Tarlà, aplicació sobre la llegenda del Tarlà de Girona, i Frikids, portal d’aplicacions educatives per nens i actualitat sobre les tablets infantils adreçat a pares i mares i a professionals del sector.

eram@eram.cat

Jessica Robles Gallego

Jessica Robles Gallego

Cap de gestió acadèmica i comunicació

La Cristina és la cap del departament de comunicació de l'ERAM. Encarregada del manteniment de la pàgina web de l'escola, de les campanyes de promoció, de les xarxes socials, del disseny gràfic i de continguts i altres tasques que engloben la comunicació interna. Ha participat en el disseny de l'interfície de la App per Ipad de La llegenda del Tarlà.

Amant del disseny, comparteix dies i hores amb el Photoshop i l'Illustrator. També imparteix classes d'aquestes disciplines dins l'ERAM.

Suport01@eram.cat

Cristina Guillot Jiménez

Cristina Guillot Jiménez

Cap de l’àrea de disseny gràfic i comunicació digital

L'Ernest és el tècnic informàtic i responsable dels recursos docents del centre. Encarregat del material de l'ERAM ja sigui en l'àmbit informàtic, audiovisual o d'infraestructures. Una de les seves tasques és donar suport a l'alumnat a nivell de dubtes i problemes que els i puguin sorgir durant la realització d'una pràctica o exercici. També és l'encarregat de la impressió i experimentació amb el plòter cedit per Roland.

Actualment està arrencant el projecte de Drone School, juntament amb en Manel Caro, és una escola per formar i orientar a nous professionals en el camp dels drones. A més a més fora de l'àmbit de l'ERAM, col·labora amb curtmetratges, documentals i reportatges per empreses privades i públiques. En resum i amb una paraula l'Ernest és polivalent.

Suport02@eram.cat

Ernest Forts Plana

Ernest Forts Plana

Responsable dels recursos docents

Tècnic Superior en Administració de Sistemes Informàtics. Graduat en Audiovisuals i Multimèdia per l'ERAM. S’especialitza en programació web i disseny front-end.
Des del 2014 treballa com a programador web i suport als alumnes a l’Escola Universitària ERAM i com a suport de projectes multimèdia a la mateixa escola. D'altra banda exerceix com a monitor a ERAMZeta.
 
Co-fundador de Lean-Lab.io, empresa de comunicació digital (creació de plataformes a mida, posicionament web, Community Manager, Consultoria Digital, ...).

Albert Sánchez Prada

Albert Sánchez Prada

Suport a l’àrea multimèdia