Marta Montalban Gallego

Llicenciada en Dret per la Universitat de Girona l’any 1996, seguidament vaig realitzar un Màster en Direcció i Administració d’Empreses, per “Les Heures” i la Universitat de Barcelona l’any 2004.


Professionalment vaig començar a fer pràctiques de Dret a l'oficina judicial de l’Audiència Provincial de Girona, i vaig col·laborar en varis despatxos d’Advocats. De l’any 2000 al 2008 vaig estar com a responsable dels serveis jurídics de AECORCK, el que em va portar a ser la Gerent de AECORCK del 2005 al 2008. Seguidament vaig emprendre la meva relació professional com a Gerent i apoderada de Bito Produccions, on actualment segueixo. A dia d’avui també sóc Consellera de BRÇ 1899, Secretaria i Patrona de la Fundació Ciutat Invisible, membre del Consell Assessor del Patronat de Turisme, Sòcia fundadora de la “Asociación Cultura y Alianzas, Consellera del Club TR3SC, Gerent d’Octubre Producciones i Vicepresidenta de ADETCA.


He participat com a ponent de varies jornades i conferencies, com per exemple en el Master en Dret de les TIC de ESADE, en el II fòrum de Cultura&Empresa a Madrid, en les IV Jornades d’Art i Empresa en el Museo Lázaro Galdiano de Madrid, i a les jornades de Indústries culturals i creatives en l’àrea digital a Oporto, entre altres.