Animales de cristal

Treball final Grupal

Descripció

"Animales de Cristal" és un projecte transmèdia que parla sobre la por a créixer a través de: un curtmetratge contemplatiu i introspectiu i un web complementària que et permet aprofundir més en la temàtica.

A través d'aquest treball pensem arribar a totes aquelles persones que es troben en un punt de les seves vides en què senten que estan en un "llimbs" entre el nen i l'adult.

Busquem, a través de la història de Zoe, representar a tots aquests joves i crear una experiència a través de la qual se sentin identificats.

El curt narra, en poques paraules, un comiat. Però no és només un comiat, sinó una transició que permetrà a Zoe fer el salt cap a la maduresa. Aquest canvi en la vida de Zoe desperta la seva por a créixer, posant en evidència una altra sèrie de sentiments, com ho són la nostàlgia, la soledat i la fragilitat.

DATA

23/02/2018

PROFESSORS

Terenci Corominas, Pere Puigbert , Jordi Caralt , David Gimbernat , Arnau Gifreu

AUTORS

Sergi Salas, Albert Almario, Laura Gázquez, Guillermo Enrique Osorto, Marti Aguer, Ingrid Miralpeix, Agusti Lopez, Ernest Fernandez, Imanol Fernández, Aina Quintana, Claudia Augé, Albert Luis, Pau Rodríguez

PREMIS

El curtmetratge "Animales de Cristal" seleccionat en el Short Film Corner de Cannes

Previ Següent