Apportu

Transmèdia

Descripció

Apportu consisteix en una plataforma solidària que ofereix la possibilitat de finançar projectes amb aportació temporal i/o econòmica.
Motiva la col·laboració recompensant les donacions amb informació d’interès sobre el projecte i mitjançant el seguiment amb diversos registres audiovisuals.

Els usuaris accedeixen a l’aplicació i se’ls presenten diferents projectes solidaris a partir d’una descripció textual, geogràfica i audiovisual.
Un cop escullen el projecte preferit, comencen a capitalitzar mitjançant diners i/o temps. Aquest és un dels fets diferenciadors de la nostra plataforma, que gràcies a la visualització de publicitat (publicitat in app), es monetitza el temps invertit.

Per animar a la col·laboració, es recompensa els usuaris amb noves experiències audiovisuals, que es desbloquegen amb la participació dels usuaris.
Les experiències audiovisuals consisteixen en breus vídeos que construeixen una narració completa i profunda sobre el projecte finançat, des del seu origen fins al seu assoliment.

Així, el projecte combina dos conceptes de gran transcendència actual: El crowdfunding solidari i la publicitat in-app.

 

DATA

18/07/2016

PROFESSORS

Francesc Font

AUTORS

Marc Carreres, Judith Planas, Aniol Torrents, Pau Horta, Saioa Arroyo