Haida project

Disseny interactiu

Descripció

Haida és un col·lectiu el qual es planteja i defensa uns valors de respecte cap a la natura i els éssers vius. Es manifesta a través d'una plataforma web creada amb l'objectiu de donar a conèixer i denunciar la realitat oculta entorn de la precària situació actual de molts animals i reivindicar els seus drets mitjançant la informació i la protesta, així com també per ésser un punt de trobada informatiu i alhora participatiu, per a usuaris que comparteixen la filosofia i ideologies del col·lectiu.

El projecte Haida es basa en la capacitat de discernir entre allò just i allò il·lícit en el context de respecte per la vida dels éssers vius, mitjançant un codi social que es transmet bàsicament a partir de la plataforma.

Haida, com a col·lectiu que recull i emet informació, pretén arribar a totes aquelles persones interessades pels animals i pels seus drets. Tot i així, cal destacar que no ens dirigim estrictament a aquesta part de la societat, sinó que també s'intenta despertar l'interès de la població que fins aleshores no s'ha involucrat en la causa, compartint contingut per fer-li obrir els ulls.

 

DATA

18/07/2016

PROFESSORS

Francesc Font

AUTORS

Alejandro Maestra, Pau Tubert, Berta Font, Marta Montaño, Maria Dolors Moncayola, Judit Capell