"Ningún nombre"

Treball final Grupal

Descripció

Ningún Nombre és un projecte crossmedia format per una part audiovisual i una altre multimèdia.

 

Sinopsi

L’audiovisual és la base sobre la qual es sosté tot el projecte. Es tracta d’un curtmetratge d’estil drama-suspens. L’acció es desenvolupa enmig d’un bosc i narra la situació que viu un home quan està enterrant el cadàver de l’assassí del seu fill. La peça audiovisual es caracteritza per tenir un fort contingut emocional i incorporar temes controvertits relacionats amb la moralitat i l’ètica.

La part multimèdia del projecte es basa en la construcció d’un món al voltant del curtmetratge. D’aquesta manera s’aconsegueix una immersió total de l’espectador que va molt més enllà de la simple visualització de la peça audiovisual. L’objectiu és fer que l’usuari sigui partícip del projecte i pugui interactuar de diverses maneres. 

 

Mitjans i plataformes

Ningún nombre és un projecte crossmedia, dividit en una part audiovisual que té com a eix central un curtmetratge i una part multimèdia formada per diverses plataformes; entre elles un fòrum i un joc interactiu.

DATA

14/02/2017

PROFESSORS

Terenci Corominas, Pere Puigbert , Jordi Caralt , David Gimbernat , Isadora Guardia , Arnau Gifreu

AUTORS

Nuria Perez, Raquel Isern, Berta Font, Miriam Seguí, Pol Masvidal, Cristina Ruiz, Judith Planas, Saioa Arroyo, Albert Estany, Ferran Higueruelo